avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum aflam daca cineva s-a imprumutat la banca?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum aflam daca cineva s-a imprumutat la banca?

Unchiul se perinda pe la vecini cerand imprumut bani si tigari. In sat printre vecini se zvoneste ca unchiul s-ar fi imprumutat si la banca. El are o pensie mica, si nu stim daca este adevarat cu imprumutul la banca, dar exista posibilitatea ca acesta sa fi girat cu casa.
Cum putem afla daca unchiul a facut imprumut la vreo banca girand cu imobilul?
Cel mai recent răspuns: _Alin_ , utilizator 17:55, 4 Noiembrie 2014
Si ce a făcut cu banii daca nu ati văzut schimbat nimic? Daca nu achita ratele la timp, veti primi acasa câte un plic, o Înștiințare. Dar unchiul este singur? Nu are soție?
Ati putea solicita de la OCPI un extras de carte funciara pt informare.
Putea sa faca imprumut si fara sa gireze cu casa, daca e o datorie mai mare pe care n-o plateste, isi va pierde casa oricum.
Puteti sa cereti in instanta punerea lui sub interdictie daca nu mai are discernamant.

Daca nu aveti CF nu avea cum sa gireze împrumut la Banca cu imobilul.
Traieste singur, e divortat. Ce a facut cu banii nu stiu, dar a fost un impatimit al femeilor usoare.
Are carte funciara, imobilul ii apartine din mostenire.
Vecinii vocifereaza ca unchiul se lauda ca a facut imprumut la banca, iar eu vreau sa stiu cum pot afla daca este adevarat sau nu.
La OJCPI nu stiu daca aflu ceva, nu cred ca OJCPI ar stii daca o persoana a facut imprumut la banca, numai daca a vandut sau i s-a pus sechestru pe casa, numai asta ne informeaza OJCPI.
Daca împrumutul este garantat cu casa cereti un extras de informare ei veti afla daca este ipotecat. In rest nu puteti afla de la Banca pt ca exista confidentialitatea contractului.

Alte discuții în legătură

Inselaciune Justitiarul711 Justitiarul711 O familie este deposedata de proprietate prin inselaciune. Se prezinta la notar crezand ca isi ajuta o prietena , girand pentru aceasta. Notarul nu le citeste ... (vezi toată discuția)
Cumparare garsoniera elena matei elena matei Buna ziua, Vreau sa cumpar o garsoniera de la o persoana fizica ,in garsoniera acum nu sta proprietarul .,sta unchiul proprietarei de drept,va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Apartamentele dintr-un bloc sunt inscrise in aceeasi carte funciara? tudor100 tudor100 O ruda vrea sa solicite un extras de carte funciara, dar nu cunoaste numarul cartii funciare si numarul cadastral. De fapt, nu stie nici daca apartamentul este ... (vezi toată discuția)