Asa cum inteleg eu, orice edil / politician este angajatul poporului.
Este corect legal lansarea unei platforme online pe care utilizatorii sa se logheze, activarea contului lor sa se realizeze prin cod primit prin posta (ca masura de securitate impotriva conturilor multiple). Forma utilizatorului sa fie „familie” si acelui utilizator sa i se poata adauga alti membri (subutilizatori).
Iar prin platforma respectiva sa se poata adresa intrebari / observatii / rapoarte publice diferitilor edili locali, consilieri de judet, deputati, senatori, ministri, presedinte. Sa se realizeze totul transparent si sa nu se mai confrunte cetateanul ne nebagare in seama si nerezolvarea problemelor.
1. Daca eu nu ma inteleg cu familia mea? Si se pun intrebari ciudate pe numele meu? Sau ma, rau, injura?
2 codul primit este si el cunoscut de catre cei ce mi l-au trimis.
3 la mine vine un amic pus pe sotii
Ai dreptate. E si asta un aspect de luat in seama. Multumesc.
Ce solutii ai avea legat de partea asta? Plus, sa nu se poata folosi ca si instrument de marketing de catre clasa politica. Din aceasta cauza am gandit o anumita activare.
Totusi, mecanismul in general are acoperire legala? Asta ar fi important de stiut. Detaliile se pot dezvolta spre confortul multora.
Ideea e buna, dar e utopica.
Sunteti naiv daca v-ati gandit macar o clipa ca vreun neica-nimeni (asa sunt 99,99% dintre ,,alesi" pana sunt alesi) ajuns prin vointa poporului (corect este prostia alegatorilor) parlamentar, deputat, etc, etc ar avea cea mai vaga intentie de a pune in practica ce a promis! Cu o singura exceptie, notabila: doar daca-i ,,iese" ceva, stiti, parandaratul.
Da, de acord, dar ar servi ca o oglinda inaintea alegerilor viitoare.
O chestie apare pe bannere, alta in realitate. Realitatea asta trebuie adusa in prim-plan, sa inteleaga si cei care primesc un carnat la fiecare 5 ani.