avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragere pIangere penala in urma unei intelegeri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragere pIangere penala in urma unei intelegeri

Buna ziua.V-as supune atentiei urmatoarea situatie :acum 2 ani , 2 persoane cu un excavator si o basculanta au excavat pietris si nisip din terenul meu situat in extravilan fara cunostiinta mea.Le-am facut imediat plangere la Politie , acestia din urma i-au identificat, iar acum m-a sunat o persoana din cadrul firmei care a excavat , propunandu-mi sa ajungem la o intelegere si sa retrag plangerea .Ei au motivat ca sunt proprietari ai unui teren invecinat si din eroare au intrat pe terenul meu. Eu doresc sa le cer o suma de bani ca despagubire si sa se oblige sa astupe groapa ( cam 1200 de metrii cubi ) cu pamant.
Va rog sa-mi spune-ti daca ajungem la o intelegere cum ar trebui sa redactez acea intelegere sau ar fi bine sa fie redactata de un notar si legalizata ?
Cel mai recent răspuns: tomaioan , utilizator 13:29, 3 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pericol surpare teren in excavatia vecinului. dinupaltinis dinupaltinis Buna ziua.As dori si eu un raspuns la o problema cu care ma confrunt momentan.Am proprietate un teren extravilan cu suprafata de 1 ha. in apropierea raului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. unul dintre vecinii mei a cumpărat casa a cărui ... Ipj Ipj Buna ziua. Unul dintre vecinii mei a cumpărat casa a cărui gard este construit prin excavarea de mult pământ, inclusiv din proprietatea mea, aproximativ ... (vezi toată discuția)
Buna seara, vecinul din spatele casei a decedat. moștenitorii ... Ion633 Ion633 Buna seara, Vecinul din spatele casei... A decedat... Moștenitorii au vândut terenul, noul proprietar Vine cu pretenții că hotarul din spatele casei ... (vezi toată discuția)