avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... C.C.C.si C.prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

C.C.C.si C.prenatal

Buna ziua.Am o nelamurire daca puteti sa ma ajutati.Am fost angajata timp 3ani la o societate in sat in luna august 2014 am nascut inainte de naster am luat concediu medical din motive de sanatate din cauza sarcinii .Cererea am depus-o pe31 octombrie atunci am primit -o de la sef banii primesc si pe acea luna,dar acele 42 de zile cine imi da banii si cand statul sau seful unde am lucrat eu pana acum nu am primit nimic .Vamultumesc
Cel mai recent răspuns: maryuta , utilizator 11:15, 10 Noiembrie 2014
Nu e o cerere este o sesizare catre CJAS in care povestiti asa cum ati spus aici.
VA multumesc mult .am informat seful iar el mi-a raspuns ca eu vreau tot adica si banii pe concediu pe 2luni este corect raspunsul lui deci eu o sa fac aceea sesizare.Multa sanatate.
Ultima modificare: Luni, 10 Noiembrie 2014
maryuta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz la plata concediului medical ValcuMirela ValcuMirela Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce pot face daca seful meu de trei luni refuza sa-mi plateasca concediul medical de care beneficiez pentru fetita mea de 4 ani ... (vezi toată discuția)
Concediu medical ioanamariab ioanamariab am lucrat la o firma a unei cunostinte si am ramas insarcinata, si din luna a 5 a de sarcina am avut probleme si am intrat in concediu de risc maternal, sefa ... (vezi toată discuția)
Concediu medical agarycyala agarycyala cum as putea obtine bani de pe concediu medical.Din cate stiu bani se vireaza in contul firmei unde lucrez.Si administratorul firmei nu da bani de pe concediu ... (vezi toată discuția)