avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice O societate subventionata de stat/UE - autoritate ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

O societate subventionata de stat/UE - autoritate contractanta?

Buna ziua!

Tot caut in OUG 34/2006 si in normele sale de aplicare si nu gasesc raspunsul la o intrebare:

Care este temeiul legal (articolul exact) in baza caruia un agent economic privat, care beneficiaza de fonduri guvernamentale sau europene, fiind subventionat in proportie de 50% de catre stat/UE primeste statutul de ”autoritate contractanta” si este obligat sa achizitioneze produse cu respectarea prevederilor OUG 34?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaela_faxmedia , utilizator 17:01, 10 Noiembrie 2014
art 9 din OUG 34/2006 - daca se indeplinesc cumulativ conditiile de la li c), si c1). Daca este contract de furnizare indiferent de nivelul valorii estimate se aplica Ordinul 1120/2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitia directa pentru beneficiari privati: cum se procedeaza corect? eduardvalalex eduardvalalex Conform Ordinului 1120/2013, daca valoarea estimata a produselor/serviciilor/lucrarilor nu depaseste 30.000 EUR, Beneficiarul achizitioneaza direct produse, ... (vezi toată discuția)
Achizitie utilaj din fonduri minimis larrym larrym Beneficiem de aj. minimis si trebuie sa achizitionam un utilaj cu o valoare mai mare de 30.000 Euro. Care este procedura legala pt aceasta achizitie? In ... (vezi toată discuția)
Organizare licitatie de catre o societate comerciala Lizzette Lizzette Buna ziua, Va rog, as dori sa stiu daca o societate comerciala cu capital privat poate organiza o licitatie. Respectiva licitatie se organizeaza in cadrul ... (vezi toată discuția)