avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Contract de sponsorizare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Contract de sponsorizare

O pers. juridica sponsorizeaza un minor care are nevoie de o operatie la picior.Contractul se incheie intre pers. juridica si minor(la beneficiar) sau intre pers. juridica si mama copilului(pe numele careia este deschis si contul de banca)?Contractul se autentifica la notar?
Cel mai recent răspuns: expro , utilizator 09:50, 4 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
ok,asta am inteles, dar n-ati raspuns la intrebare, "cine se trece la beneficiar"?copilul sau parintele copilului?
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau inapoi la tata ContSters251206 ContSters251206 buna la toata lume. am 15 ani si de cand aveam aproape 13 ai mei au divortat. eu cu sora mea si mama neam mutat in bucuresti iar tata a ramas in piatra neamt. ... (vezi toată discuția)
Custodie copil ruxandra-maria ruxandra-maria Daca eu si sotul plecam din tara lasand copilul in grija mamei, trebuie sa mergem la un notar sa o lasam in custodie? Mentionez faptul ca avem probleme cu ... (vezi toată discuția)
Doresc sa ii fac acte copilului meu minor pe o casa! LarisaLULU LarisaLULU Buna ziua! Eu si sotul meu avem o casa si din cauza bancilor samd nu vrem sa o trecem pe numele nostru si vroiam sa ii facem acte fetitei de 5 ani! Cum am ... (vezi toată discuția)