avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... daune morale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

daune morale

Un agent imobiliar a intermediat o vanzare a unei locuinte. De fapt a prezentat locuinta si a asistat la semnarea antecontractului. In rest nu si-a indeplinit nici o indatorire, n-a verificat actele vanzatorului pt a urmari daca sunt toate. Drept urmare nu s-a putut respecta termenul prevazut in antecontract pentru perfectarea actelor.
Pot fi cerute daune morale de catre cumparator agentului imobiliar, deoarece n-a verificat documentele vanzatorului si s-a prelungit termenul precontractului, iar vanzarea s-a facut cu o intarziere de 3 saptamani?
Cel mai recent răspuns: lazarlivia , utilizator 07:19, 4 Noiembrie 2014
Nu aveti sanse pt a solicita daune morale ag imobiliar,notarul public are obligatia verificarii actelor,ag imob nu are aceasta oblogatie si nici cunostiinte de specialitate ,in ce consta prejudiciul suferit de dvs ,cum il puteti dovedi etc.
Care este rolul agentului imobiliar cand intermediaza o tranzactie imobiliara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision agentie imobiliara lazarlivia lazarlivia O persoana a cumparat o locuinta printr-o agentie imobiliara. Agentul imobiliar nu s-a implicat cu nimic in pregatirea actelor de vanzare, adica nici n-a avut ... (vezi toată discuția)
Intabulare antecontract cornelia05 cornelia05 Buna seara! Am făcut un antecontract de vanzare cumpărare la o agenție imobiliară prin care am dat un avans. S-au depus toate actele la banca unde fac ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare cumparare imobil elle77 elle77 am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta; intentionez sa achizitionez un imobil prin credit ipotecar si agentia imobiliara vrea sa facem un precontract ... (vezi toată discuția)