avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract Abuziv
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract Abuziv

Am incheiat un contract pe 2 ani (obligat de furnizor) de telefonie fixa si internet cu un furnizor de servicii, pentru un spatiu inchiriat initial pe un an.Proprietarul spatiului nu mai vrea prelungirea contractului de inchiriere, motiv pentru care am cerut rezilierea contractului de furnizare servicii de telefonie si internet. Raspunsul a fost ca contractul a fost incheiat pe 2 ani si ca neprelungirea contractului de inchiriere nu atrage rezilierea contractului de furnizare servicii de telefonie si internet. Cum se poate rezilia contractul de furnizare servicii ?
Ultima modificare: Marți, 4 Noiembrie 2014
Birou de Mediator Bardasanu Marius, Mediator
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 10:14, 4 Noiembrie 2014
mariusbardasanu a scris:

NU este alta locatie. Eu consider ca contractul a ramas fara obiect datorita pierderii locatiei.


Precizati totusi calitatea celui care a inchiriat. Altfel cei care incearca sa va ajute vor face speculatii.

Contracul este incheiat intre Birou de Mediator si Furnizor servicii.
Atunci nu va ramane decat sa incercati, asa cum v-a spus in primul mesaj MarianBratu, sa negociati mutarea in noua / alta locatie. Banuiesc ca nu aveti clauze personalizate in contract care sa va ajute.
Sau sa incercati o mediere ... in acest domeniu stiti mult mai multe decat alti utilizatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract romtelecom prematur miki72 miki72 Buna ziua In luna mai 2013 am incheiat un contract de furnizare servicii de telefonie,internet si televiziune cu Romtelecom pe o perioada de 24 luni (factura ... (vezi toată discuția)
Caluze abuzive in contracte Enescu Raluca Enescu Raluca Va rog ajutati-ma si pe mine cu un raspuns clar (indicand si articolul din lege) referitor la clauzele abuzive din contractele de servicii si nu numai. Sunt ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract firma telefonie, cablu tv & internet berteaion berteaion Doresc un raspuns simplu la intrebarea \\\\" Pot sa reziliez oricand doresc contractul cu o firma de telefonie, cablu tv si internet ( sau la alti furnizori de ... (vezi toată discuția)