Am rugamintea sa ma consiliati in urmatoarea problema:
Doresc sa fac un schimb de locuinta cu o persoana al carei imobil a fost cumparat pe legea 112 si timp de 10 ani de la data achizitionarii nu are voie sa il instraineze, iar din aceasta perioana s-au scurs noua ani, asadar abia peste un an am putea efectua schimbul din punct de vedere legal. Dorindu-ne amandoi ca acest schimb sa se realizeze cat mai urgent, as dori sa aflu daca esista vreo solutie contractuala de a pecetlui acum aceasta tranzactie, urmand ca actele la notar si celelalte formalitati sa fie incheiate peste un an. Va multumesc!
Puteti face o promisiune de schimb cu termen.oricum trebuie sa stiti ca imobilul chiar daca peste un an se poate instraina el poate avea notat litigii pe rol, asa ca trebuie sa fiti prudent.
Am verificat pe site-ul PMB si nu exista nici un dosar inregistrat pentru adresa respectiva, dar voi merge si personal la primarie sa ma interesez, va multumesc mult.
Cumpar dar nu pot
wirtej
am in fata un extras de CF care la sarcini nu are mentionat nimic(o parte dintrun imobil, un ap.).notarul cere contractul de vinzare si observa ca imobilul a ... (vezi toată discuția)