avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... sesizare anaf
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

sesizare anaf

buna ziua,nemele meu este maria bivolan am facut o sesizare la anaf in legatura cu o decalratie de avere a unei functioar public,este vorba despre omisiunea ei de a declara anumite bunuri mobile si imbile in declaratia de avere,ieri anaf a inaitat o adresa la primaria de care apartin care contine sesizarea facuta de mine si numele meu pe ea,seszizare care a fost pusa la dispozitia persoanei facta de acre am depus sesizare,spuneti-mi ce e de facut? mentionez ca persoana azis ca nu i se poate intampla nimic ca ce am facut nu e decat o porcarie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:55, 4 Noiembrie 2014
Curtoazia de a proteja identitatea persoanelor care fac sesizatii este un element de domeniul fantasticului in cele mai multe institutii publice.

Mai exact ce doriti sa faceti?
Dar nu anaf verifica declaratiile de avere depuse de catre cei obligati s-o faca.
Sesizarea trebuia depusa la ANI - Agentia Nationala de Integritate.
Ultima modificare: Marți, 4 Noiembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia de avere ANCA20 ANCA20 Problema mea este urmatoarea :sunt sotie unui bugetar care prin lege este obligat la completarea declaratie de avere, dar de ce eu in calitate de sotie trebuie ... (vezi toată discuția)
Sesizare lexucd lexucd Este oare normal ca un sef de ANAF [Editat - pe forum discutăm problema, nu persoana] sa aiba un ceas (HUBLOT) de aur (minim 28000 EURO) la mana???? Declarati ... (vezi toată discuția)
Situatii de incompatibilitate? ABANA ABANA O persoana incadrata in munca ,intr-o functie de conducere (sef serviciu ) in cadrul unei institutii subordonate Consiliului judetean : a. este considerat ... (vezi toată discuția)