avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sesizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sesizare

Este oare normal ca un sef de ANAF [Editat - pe forum discutăm problema, nu persoana] sa aiba un ceas (HUBLOT) de aur (minim 28000 EURO) la mana???? Declarati sa de avere nu specifica asemenea lux dar specifica 50 de hectare de pamant categoria 1 ! CUM? din salariu de 10.000 EURO /an?????? Cine se autosezizeaza?????????? ca alte lucruri mai importate nu fac, cum ar fi traba lor. INTREBARE : Cate dosare de TVA au fost depuse si rezolvate in ultimele 6 luni la ANAF????????? CATE DINTRE DOSARELE REZOLVATE SUNT STRAINI??? Sunt mai importanti?????
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 13 Octombrie 2015
Puteti sesiza ANI - Agenţia Naţională de Integritate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa vanzari online piese,scule,agregate frigorifice florincrv florincrv Buna seara, numele meu este Florin C si doresc sa va intreb daca ma puteti ajuta in etapele necesare in a infiinta un P.F.A pentru vanzari online piese/scule ... (vezi toată discuția)
Plangere barou bucuresti (din strainatate) procesinro procesinro Cum se poate face o plangere la Barou impotriva unui avocat daca locuiesc in strainatate? Precizez ca e vorba de o avocata care a mai fost mentionata in acest ... (vezi toată discuția)
Bani de chirie - militar dani3l dani3l Ma adresez dumneavoastra cu speranta ca poate voi gasi rezolvare la problema mea. problema sta in felul urmator: sunt cadru militar si imi este refuzat dreptul ... (vezi toată discuția)