Buna ziua sunt un posesor de autovehicul pe care as dori sa-l radiez la cerere din circulatie si de la finante fara sa predau masina la centrul de colectare . Detin talonul , CIV -ul masini si numerele de inmatriculare , extras CF ca detin spatiu de depozitare ,dovada plati la finante ca am platite datoriile catre stat cu toate astea nu pot radia din circulatie si de la finante masina deoarece finantele nu vor sa faca acest lucru . Mi se spune ca daca as locui in judet s-ar putea dar ptr.ca locuiesc la oras nu se poate nu se aplica aceiasi lege . Va rog sa ma indrumati ce as putea face in continuare ptr. a-mi rezolva aceasta problema .
Va multumesc anticipat .
Interesul dvs consta in a obtine dovada spatiului de depozitare auto
Nu estre necesar sa fiti proprietarul spatiului de depozitare
Proprietarul de drept al spatiului de depozitare sa incheie declaratie notariala prin care declara ca in spatiul proprietate depoziteaza auto cu datele de identificare
Cu declaratia notariala si in baza cererii pe proprie raspundere de radiere auto,autoritatea fiscala urmaeza sa dispuna radierea auto de la fisc,conditionat de achitarea eventualelor debite in urmarire