avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sarcini pe imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Sarcini pe imobil

In urma partajului, trebuie sa dau sotului o sulta de jumatate din val casei. In timpul procesului de partaj,banca i-a pus somatie pe casa pt un imprumut pe care l-a facut si nu l-a achitat,de care eu nu am stiut.Am facut acum cartea funciara si m-am trezit si cu ac somatie "in favoarea lui", pe langa datoria care o am fata de el.Daca imi face executare silita pe sulta , ma pune sa platesc si datoria lui de la banca?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:41, 5 Noiembrie 2014
Veti plati din sulta ce i-o datorati, acea datorie. Mergeti si vb cu executorul care a cerut inscrierea somatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sultei executare silita ioneladragu ioneladragu buna ziua .am o mare problema si as dori sa ma ajutati daca se poate va rog.acum 3ani parintii mei au divortat cu acte (ei sunt despartiti din 2001)dupa divort ... (vezi toată discuția)
Executare silita - sulta mgb1ro mgb1ro Buna ziua, In urma unei sentinte civile definitive am apelat la un executor judecatoresc cu care am incheiat un contract de executare silita. Este vorba ... (vezi toată discuția)
Inselaciune baradina baradina Buna seara.Sunt disperata:va rog ajutati-ma!!!!Va implor!!Aceasta este mare mea problema:locuiesc in Galati,am 38 de ani !Am un frate de 40de ani care ... (vezi toată discuția)