avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision incasat abuziv de catre banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision incasat abuziv de catre banca

Buna dimineata.
In martie 2008,am contractat un credit de nevoi personale la o banca,B _ _,unde din 2010 comisionul de risc specificat in contract ,a fost inclus in comisionul de administrare,dupa ce am semnat si acel act aditional.desigur ca in perioada taierilor salariale am fost afectat,dar solutia bancii a fost sa aman plata ratei 6 luni-1an,excluzand dobanzi si comisioane,cu majorarea dobanzii ulterior. Nu am acceptat,am cazut in dizgratie si raportat rau platnic,eticheta pe care o port si acum,chiar daca intarzierile sunt mici,sub 30 de zile,dar regulat,luna de luna! Pentru reducerea dobanzii,am fost invitat sa fac refinantare,culmea de catre B _ _,dar nu sunt eligibil...A-si dori sa stiu daca prin reclamarea catre ANPC,pot recupera o parte din comisioanele incasate abuziv. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: VAEusebio , utilizator 08:59, 5 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda conform oug 50/2010 maxia maxia Buna seara, Am incheiat un contract in [b]mai 2010 [/b]pentru un credit de refinantare ipotecar la o banca, in care dobanda se calcula astfel, conform ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre banci- restabilire rata functie de veniturile actuale azael azael as vrea sa stiu daca exista o lege care sa stipuleze ca bancile ,sa nu poata sa iti i-a pentru plata ratei mai mult de 30% din veniturile familiei ? sau ceva ... (vezi toată discuția)
Probleme banci bugariu bugariu ce a dus nou oug 50 2010 fata de vechea oug 50 2010 di iunie (vezi toată discuția)