avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie fara autorizatie de construire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie fara autorizatie de construire

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca pot cere demolarea unei constructii ridicate fara autorizatie de construire(s-a ridicat un etaj pe o constructie deja existenta),in cazul in care mi se aduce o vatamare prin activitatea care se realizeaza in acel imobil si nu neaparat prin constructia in sine.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 12:47, 5 Noiembrie 2014
daca sunteti sigur ca nu exista autorizatie de construire, puteti cere demolarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot demola o constructie dupa obtinerea autorizatiei de construire pe locul constructiei vechi? hyundaipet hyundaipet Am o constructie veche si pe acelasi loc vreau sa edific o alta constructie noua. Am obtinut Autorizatia de demolare si in ca nu am demolat-o. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Ipoteca sergiusara sergiusara Buna ziua! Doresc sa iau un credit de noevoi personale cu ipoteca. Ideea era ca dupa obtinerea banilor sa demolez casa veche si sa o constriesc pe cea ... (vezi toată discuția)
Demolare constructie ilegala om revoltat om revoltat Buna ziua! Am si eu o problema pe care doresc sa o aduc in discutie. Sunt proprietare al unei case cu un etaj in Bucuresti. Am obtinut o hotarare ... (vezi toată discuția)