avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ipoteca

Buna ziua! Doresc sa iau un credit de noevoi personale cu ipoteca. Ideea era ca dupa obtinerea banilor sa demolez casa veche si sa o constriesc pe cea noua.Asadar intrebarea mea este daca se poate obtine autorizatie de demolare pentru un imobil ipotecat?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: sergiusara , utilizator 12:23, 27 Ianuarie 2010
nu se poate ... nici macar sa demolati din proprie initiativa doar un perete, daramite tot imobilul:sorry:
nu se poate niciodata.
Puteti obtine autorizatie de demolare dar o sa grave aveti probleme cu banca, si nu numai.
Nu puteti distruge bunul pe care l-ati ipotecat.
Dar pot ipoteca un teren al unul bunic?
Doar daca societatea care va acorda creditul de consum si bunicul dvs.accepta ipoteca pe acel teren.

Alte discuții în legătură

Intabulare extindere casa ipotecata Dete Dete Buna ziua, Am o problema destul de delicata. Am obtinut un credit ipotecar de la banca si am ipotecat cu o casa veche (doua camere) si terenul aferent.Am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie - riscuri achizitie teren si imobil la rosu ipotecate niculina_ina niculina_ina Vreau sa cumpar o casa dar am niste nelamuriri.Din acest motiv va cer ajutorul. Vanzatorul a cumparat acum cativa ani o casa veche cu teren printr-un credit ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca ametist ametist Teren in gaj pentru un credit bancar. Terenul este situat in intravilanul unei localitati din apropierea unui mare oras. Intre alte case. Terenul este ... (vezi toată discuția)