avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sustinere financiara sportiv
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sustinere financiara sportiv

Exista un cadru legal prin care un copil sportiv cu performante deosebite sa poata fi sustinut de Consiliul Local al unui oras sau Consiliul Judetean?
Cel mai recent răspuns: tintin , utilizator 14:59, 5 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Dar cluburile de fotbal sunt sustinute de consiliile locale sau judetene?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Noiembrie 2014
tintin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate infiinta club sportiv prin consiliul local? IonicaPopoviciu IonicaPopoviciu Buna seara! Se mai poate infiinta un club sportiv (fotbal) prin consiliul local? Din ce am cautat am gasit doar hotarari din 2011 cele mai noi..... a aparut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, copilul meu este sportiv de performanta, face parte ... ElenaBroasca ElenaBroasca Buna ziua, Copilul meu este sportiv de performanta, face parte din lot national si din cauza unei interventii chirurgicale nu a putut da probele sportive ... (vezi toată discuția)
Am infintat o asociatie sportiva non-profit cu personalitate juridica Sebastian Calin Sebastian Calin Buna ziua, Baiatul meu face tenis de performanta de cel putin 10 ani si ca atare, dat fiind costurile f mari la care sa ajuns, am infintat o asociatie ... (vezi toată discuția)