avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Procedura de citare legala in cazul retragerii apelului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Procedura de citare legala in cazul retragerii apelului

daca primesc o citatie de la curtea de apel in calitate de apelant inculpat si cu o saptamana inaintea procesului depun la registratura o declaratie notarila in care retrag apelul IAR instanta va judeca in lipsa ce se intampla?(mentin ca si parchetul a facut apel dar numai impotriva celuilalt inculpat) se poate ataca cumva? (procedura de citare nelegala)
Cel mai recent răspuns: mezgageza , utilizator 15:33, 6 Noiembrie 2014
Instanta va lua act de retragerea apelului dvs, si se va pronunta doar pe apelul ramas. Nu este lipsa de procedura cu dvs, depunind aceast act notarial.
inteleg,dar ceea ce ma intereseaza este ca nu poate sa creeze o situatie mai grea pentru mine? am 3 pedepse cu suspendare (necontopite,3 ani,2 ani,1 an 6 luni) si nu cumva sa se contopeasca si sa fie cu executare!!!.mentin ca parchetul nu a facut apel numai impotriva celuilalt inculpat
sau nu se ocupa numai cu apelul persoanei celelalte? poate sa contopeasca pedepsele mele fara prezenta mea? eu fiind citat ca apelant si daca retrag apelul nu am cunostinta ca voi fi judecat(adica vor fi contopite pedepsele mele)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel impotriva unuia dintre cei 2 inculpati mezgageza mezgageza daca parchetul a facut apel impotriva unui inculpat intr un dosar in care sunt 2 inculpati,poate sa inrauteasca situatia inculpatului impotriva caruia nu au ... (vezi toată discuția)
Rezultatul contopirii executare mezgageza mezgageza daca instanta descopera ca am mai multe pedepse cu suspendare contopeste din oficiu? voi fi citat sau intr o zi aflu ca am o pedeapsa cu executare si au emis ... (vezi toată discuția)
Este posibila contopirea in apel a 3 pedepse cu suspendare? mezgageza mezgageza este posibil ca 3 pedepse concurente cu suspendare sa fie contopite in apel? o pedeapsa de 3 ani,una de 2 ani si in fond in ultimul dosar am primit 1 an 6 luni ... (vezi toată discuția)