avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notificare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notificare

Am demolat o constructie aflata calcan la calcan cu locuinta unei vecine (pe hotar). Doresc in viitorul apropriat sa construiesc o locuinta in acea zona din curte (tot pe hotar), dar vecina nu vrea asa ca am trimis o notificare catre aceasta prin care ii aduceam la cunostinta de hotarirea mea. Dinsa trimite raspuns ca nu este de acord (raspunsul avea titlul de notificare).
1. Ce valoare juridica are raspunsul ei ?
3. Notificarile primesc raspuns ?
3. Daca are titlul de notificare cum este luata in considerare ca notificare sau ca raspuns?
4. Fara acordul vecinului de pe hotar la ce distanta pot construi?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 12:38, 29 Mai 2009
De regula la notificari nu se raspunde ci se da curs solicitarii :in cazul dv. raspunsul ei are caracterul unei acceptyari a situatiei aratate numai ca o asemenea acceptare trebuis sa fie in concordanta cu Legea 51/1990 privind constructiile recent modificata pentru a se elibera certificatul de urbansim
Eu nu prea inteleg de ce i-ati scris ceva, daca proprietatea vecina este cu calcan, adica pe limita de proprietate, dvs aveti chiar obligatia sa construiti lipit de cladirea dansei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul nu imi da autorizatia de constructie tiberiupi@yahoo.com tiberiupi@yahoo.com Buna ziua. Am o casa prin Militari (Bucuresti/sector 6) care este insa veche si as dori sa o demolez si sa construiesc alta. Vecinul meu insa nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)
Informație despre calcan Ianiselecom Ianiselecom Buna ziua. Dețin un teren cu o casa bătrânească lipita la calcan in partea din stânga proprietații, aici având ca vecin domeniul public. Vecinul ... (vezi toată discuția)
Ce conditii trebuie sa indeplineasca ridicarea unei constructii, fata de vecini dorelbaiu dorelbaiu Casa mea este o constructie de caramida, parter, tip vagon, avand calcanul pe hotarul cu proprietatea vecina, care este un spital. Aici, spitalul are o fasie ... (vezi toată discuția)