avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut alcoolemie. 0.66 in aerul expirat.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut alcoolemie. 0.66 in aerul expirat.

Buna ziua,in data de 28 iunie 2014,am fost oprit de catre politia rutiera,fiind testat cu aparatul alcooltest,avand o alcoolemie de 0.66 mg/l in aerul expirat,apoi am fost condus la spital pentru probele biologice.Mentionez ca nu am fost la spital sa ma interesez cata alcoolemie am avut in sange. Mi s-a intocmit dosar penal.
Acum intrebarea mea este: Cand voi primi permisul inapoi? Cum trebuie sa procedez? mentionez ca nu am mai fost intr-o situatie de acest gen. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dodoalx17 , utilizator 16:56, 5 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit in trafic de politia rutiera am fost testat cu aparatul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 alcool pur in aerul expirat apoi am fost ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis Adriana1235 Adriana1235 Buna ziua!Sotul meu a facut o gafa colosala...am mers la un gratar in familie si a vrut sa mute masina undeva la umbra..ea fiind in drum(pe un drum ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit de catre politia rutiera in trafic am fost testat cu etilotestul indicand o valoare de 0,46 in aerul expirat apoi am fost condus la spital unde ... (vezi toată discuția)