avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod de Procedura Civilă - ... Referitor noile reglementari ale C.proc.civ intrate in ...
Discuție deschisă în Noul Cod de Procedura Civilă - 2013. Modificări şi noutăţi

Referitor noile reglementari ale C.proc.civ intrate in vigoare de la 20.11.14 - Biletul la Ordin se depune in copie la instanta pentru investire, sau in original?

Buna seara stimabililor,

Astazi am avut surpriza la instanta sa-mi spuna ca BO se depune in copie certificata pentru investire cu formula executorie... pana la urma cum este??? #-o
Cel mai recent răspuns: marinamar , utilizator 19:04, 5 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - bo ENGFULL ENGFULL am un bo refuzat de banca pentru lipsa de disponibil fac o recapitulare si daca gresesc sa omit ceva poate primesc atentionari si sfaturi.... cerere la ... (vezi toată discuția)
Investire bilet la ordin Florin111 Florin111 Am 3 bilete la ordin care mi-au fost refuzate la plata inca din noiembrie-decembrie 2008 .ele sunt de tip vechi (albastre ) pentru ca atunci inca circulau in ... (vezi toată discuția)
Investire bo cu formula executorie ContSters98540 ContSters98540 Buna ziua, Am facut o cerere de investire cu formula executorie a unor BO si am primit de la Judecatorie o hotarare pozitiva in acest sens. Acum urmeaza sa ... (vezi toată discuția)