avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare partiala bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare partiala bon fiscal

Buna ziua! Am o intrebare la care as dori sa gasesc si un cadru legal daca se poate...
Un angajat al unei societati ataseaza la decont un bon fiscal de 115 EUR reprezentand masa servita + bauturi.
Conducerea firmei ii aproba angajatului plata contravalorii partiale a bonului adica ii aproba doar 50 lei, respectiv doar plata bauturilor. Cum putem proceda in acest caz? Putem inregistra in contabilitate doar sume partiale de pe un bon fiscal?
Cel mai recent răspuns: raluca.raluca20 , utilizator 08:53, 6 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum inregistrez ch de protocol care contine si bauturi alcoolice? nicoletaburuiana nicoletaburuiana buna ziua, Am urmatoarea situatie: directorul a fost in oras cu directorii din celelalte orase si pe langa mancare au consumat si bauturi alcoolice. La final ... (vezi toată discuția)
Diurna interna deductibila Max22 Max22 care este diurna legala pt intern deductibila fiscal? Cheltuielile cu masa servita in delegatie este deductibila daca se acorda si diurna? (vezi toată discuția)
Bonuri fiscale achitate cu cardul in valuta ContSters137674 ContSters137674 Buna dimineata! Am urmatoarea problema: Angajatul firmei care este si asociat efectueaza plati cu cardul firmei in strainatate. Imi aduce bonurile fiscale ... (vezi toată discuția)