Astazi 06.11.2014 mi-a venit un proces verbal de constatare a contraventiei pentru rovinieta pentru data de 11.08.2014.In aceea data avam rovinieta,sunt 100% de asta deoarece cu 5 zile in urma mi-am facuto.Cum pot demonstra ca am avut rovinieta desii nu mai am bonul(nu ma gandeam ca imi vine o amenda dupa 3 luni)?si de ce tocmai acum dupa 3 luni am primit aceasta instiintare?Va multumesc
daca sunteti ca ati avut vigneta , cum de ati primit amenda?
ma indoiesc de acel "In aceea data avam rovinieta,sunt 100% de asta deoarece cu 5 zile in urma mi-am facuto."... deoarece un sofer cam tine minte ce are si ce nu are in regula la masina .
o camera poate citi anumite erori , dar cazul in care lipseste vigenta , nu prea da eroare .
depuneti cotestatie , ca aveti dreptul , dar depuneti si argumente ca ati avut vigneta .
Daca a-ti fost filmat dimineata de camere si dvs. a-ti facut vigneta tot in ziua aceea dar la ore mai tarzii? Atunci nu degeaba a-ti fost filmat si vi s-a trimis amenda.Trebuie sa argumentati si sa faceti dovada la ce ora a-ti fost filmat si cand vi s-a emis vigneta.