avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... rovinieta-contraventie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

rovinieta-contraventie

Astazi 06.11.2014 mi-a venit un proces verbal de constatare a contraventiei pentru rovinieta pentru data de 11.08.2014.In aceea data avam rovinieta,sunt 100% de asta deoarece cu 5 zile in urma mi-am facuto.Cum pot demonstra ca am avut rovinieta desii nu mai am bonul(nu ma gandeam ca imi vine o amenda dupa 3 luni)?si de ce tocmai acum dupa 3 luni am primit aceasta instiintare?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gabyela , utilizator 17:39, 7 Noiembrie 2014
daca sunteti ca ati avut vigneta , cum de ati primit amenda?
ma indoiesc de acel "In aceea data avam rovinieta,sunt 100% de asta deoarece cu 5 zile in urma mi-am facuto."... deoarece un sofer cam tine minte ce are si ce nu are in regula la masina .
o camera poate citi anumite erori , dar cazul in care lipseste vigenta , nu prea da eroare .
depuneti cotestatie , ca aveti dreptul , dar depuneti si argumente ca ati avut vigneta .
Daca a-ti fost filmat dimineata de camere si dvs. a-ti facut vigneta tot in ziua aceea dar la ore mai tarzii? Atunci nu degeaba a-ti fost filmat si vi s-a trimis amenda.Trebuie sa argumentati si sa faceti dovada la ce ora a-ti fost filmat si cand vi s-a emis vigneta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta cumparata,dupa ce ai fost fotografiat... HUBARDONI HUBARDONI Am urmarit cu mare atentie postariile celor care au fost \\\\\\"fotografiati\\\\\\" circuland fara rovinieta si care au cumparat dupa aceasta,in aceasi ... (vezi toată discuția)
Amenda vigneta bulgaria Ralu_Mil Ralu_Mil Buna ziua, Ne-am intors de curand din concediu din Grecia. La intoarcere am intrat in Bulgaria prin punctul de frontiera de la Makaza. Din pacate nu am avut ... (vezi toată discuția)
Amenda datorita completarii gresite a rovinietei Ovidiu700 Ovidiu700 Buna ziua. In luna martie am circulat in afara orasului, iar inainte de a pleca la drum mi-am facut rovinieta. Ceea ce nu am observat a fost faptul ca ... (vezi toată discuția)