avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti Mesaj
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

Bună ziua,

De câteva zile nu am intrat pe site. Astăzi, intrând, am văzut că cineva mi-a trimis un mesaj privat. Am putut citi doar mesajul, dar nu am mai apucat să-mi notez adresa de e-mail sau nr. de telefon fiindcă mi s-a închis aparatul. Deschizându-l, nu am mai găsit mesajul respectiv, acesta dispărând.

Cu respect rog persoana care mi-a trimis acel mesaj, dacă poate, desigur, să îmi trimită încă o dată mesajul cu nr. de telefon și adresa de e-mail, desigur dacă este posibil. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:22, 9 Noiembrie 2014
Nu va aduceti aminte numele de utilizator? Este putin probabil ca va citi acest subiect.
Puteti activa alerta pentru mesaje private, astfel le veti primi si pe e-mail si acolo le puteti accesa si fara sa va logati pe forum.

Daca nu stiti de unde spuneti si va dam detalii, nu as vrea sa scriu un mesaj inutil :)
Buna dimineata,

Din pacate imi amintesc doar faptul ca utilizatorul s-a inregistrat in data de 31 oct. a.c.
Daca se poate, va rog sa-mi dati detalii. Va multumesc.
1. Faceti click pe plicul de la mesageria privata, veti vedea asta:
Mesaje private
Date personale
Newsletter / Alerte forum
Prieteni / Invitatii
Club Avocatnet

2. Click pe Newsletter / Alerte forum

3. Click pe Direct mailing .

PS: Scuze pentru raspunsul intarziat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor: cum dezactivez contul? luciivan luciivan cum dezactivez contul?????ca imi umple mail-ul degeaba!!!ca de raspuns la intrebarile mele ....pauza!!!#-o (vezi toată discuția)
Informatii avocatnet elvira rosianu elvira rosianu nu mai stiu ce am gresit acum cateva luni, dar nu mai primesc comunicarile zilniice de la AvocatNet. ce trebuie sa fac pentru a primi automat pe e-mail ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)