avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cont blocat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cont blocat

Buna ziua,

Astazi am aflat ca am contul blocat pentru o anumita suma..Toate informatiile care le am legat de acest aspect este un nume:dl:Tanasescu George si respectiv suma.
Ma intereseaza ce am de facut in continuare.

Multumesc,
Ultima modificare: Joi, 6 Noiembrie 2014
andreigrigoriu, moderator
Cel mai recent răspuns: goiad , utilizator 14:43, 7 Noiembrie 2014
Si nu va spune nimic acest nume banuiesc..
Cautati pe portalul instantelor de judecata dupa numele dvs, poate aflati cum s-a ajuns la o executare silita.
Da. Nu imi spune nimic numele.Am cautat,conform sugestiei dvs. si am gasit.Intrebarea ramane:ce am de facut?
Multumesc
Ori contestatie la executare daca sunt motive, ori platiti.. depinde multe despre ce e vb si de cand dateaza.
termenul de contestatie e de 15 zile de cand ati aflat de executare. se depune la judecatoria care a incuviintat executarea.

Cred ca este vorba de o chestie din 2011 sau cam asa ceva.
Asa cum am spus nu am alte informatii. Idea contestatiei este superflua.
Daca am de platit,, eu ma gandesc ca pot face o intelegere cu dl. executor Tanasescu George-Dorian,persoana care imi apare in informatii.
Inca o data va spun cu nu stiu decat suma si numele mai sus mentionat.
HELP
Da eu ma gandesc la "scheletul meu".
OK este o solutie veche.
Daca este vb de asta ce am de facut?

Alte discuții în legătură

Executare silit a girantului petrutza_i petrutza_i Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat la urmatoarea problema. In 5 - 12 2005 am girat pentru un coleg de munca pentru un credit de nevoi personale la ... (vezi toată discuția)
Probleme eos catalin2005 catalin2005 Buna seara, Si as vrea daca se poate sa ma ajute cineva....este vorba despre un credit la banca pe care l am facut acum vre o cativa ani...dupa un timp am ... (vezi toată discuția)
Datorie in curs de executare silita ianevil13 ianevil13 Problema incepe asa: in luna iulie 2010 am incheiat un abonament orange pe 2 ani. In luna mai 2011, am achitat pentru ultima data facturile catre acestia. Pe ... (vezi toată discuția)