avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme Eos
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme Eos

Buna seara,

Si as vrea daca se poate sa ma ajute cineva....este vorba despre un credit la banca pe care l am facut acum vre o cativa ani...dupa un timp am ramas fara servici si nu am mai reusit sa platesc.....am reusit sa ma reangajez dupa vre o 6 luni...dar in acest timp banca a vandut creditul unei firme de recuperari.( banca stiind de situatia mea..si mi a spus ca nu i nici o problema...mai avand de plata undeva la 1000 lei din totalul de 15 000....deoarece am platit o asigurare)...oricum nu asta e problema dupa ce m am angajat se pare ca cei de la recuperari EOS.....au venit sa ti recupereze datoria...acuma in valoare de 2300 lei...cica aici sunt incluse datoriile de judecata si dobanzile....ca un bun cetatean ...am zis ok...si am facut un angajament de plata.....dupa ce am terminat de plata aceasta datorie acum vre o 6 luni....imi vine o alta citatie tot de la eos ca m au actionat in judecata pt plata datoriiei la acelasi dosar...am crezut ca e o confuzie....am fst la ei...nimic...doamna de acolo mi a spus ca nu mai figurez cu nici o datorie....si ma indruma sa ma duc la tribunal sa vb cu executorul judecatoresc si sa i spun ca nu mai am nici o datorie....in fine fac vre o 6 drumuri pe la tribunal...ca na nu il gasesc...ca e plecat pe teren...dupa ce dupa apx 1 luna ma plimb pe la tribunal stau fata in fata cu el....dupa lungi discutii imi spune ca mai am de plata 1200 lei...ii arat toate OP facute de catre firma in contul EOS...si imi spune ca la ei nu au intrat decat 1100 lei....uimit ii arat inca o data OP facute plus o scrisoare de la eos ca nu mai am nici o datorie la ei....dar NIMIC...o tine pe al lui ca mai am de plata....i am spus ca nu mai platesc nimic...si ca o sa ma consult cu un avocat sa vad ce spune si el....si ghici ce imi spune....ca daca vii maine sa platesti 800 lei te stergem dupa lista....X-(....si acuma nu stiu ce sa mai fac ..am castig in aceasta cauza...pot castiga daca angajez un avocatX-(...parte nasoala ca cei de la firma imi opresc din nou din salariu...:((
Cel mai recent răspuns: catalin2005 , utilizator 22:10, 29 Septembrie 2014
Solutii : contestatie la executare.
Problema : si avocatul costa.
Este greu de dat o solutie pe vorbe, fara actele dvs. in fata (cautati pe cineva care sa va analizeze toate actele, platile, termenele, etc)
P.S. Se pare ca sunteti victima unui abuz, dar nu sunteti singurul, dar ce folos ..
Este adevarat ca avocatul costa, dar daca situatia este asa cum spuneti dvs. si ati achitat conform acordului, castigand procesul veti obtine si restituirea cheltuielilor de judecata efectuate.
Taxa de timbru nu va fi mare la suma ramasa de plata ( e maxim 197 de lei pentru contestatia la executare), si dupa ce veti castiga golaverajul general va fi cu un abuz mai putin...
multumesc frumos pentru raspuns:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eos ksi - camatari cu acte elenaalec elenaalec Buna ziua, Am o datorie la Eos si platesc prin executor. Am vrut sa inchid datoria si am ajuns la o reducere cu cei de la EOS (3990) + 531 cheltuieli. ... (vezi toată discuția)
Vreau să închei un dosar de executare cu o plată anticipată. cum mă asigur că nu voi fi păcălită? ALY82 ALY82 Buna dimineata, Sotul meu a fost girant la un imprumut luat de fosta lui sotie. Aceasta nu a platit si nici nu ne-a anuntat ca nu vrea sa mai plateasca, el a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperari creante nicolae giorgiana nicolae giorgiana buna seara.in2006 am facut un credit la bcr d 20mil(lei vechi)am platit doar 6 rate dupa care am plecat si nu am mai avut posibilitate sa platesc,mentionez k ... (vezi toată discuția)