avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... raspuns petitii?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

raspuns petitii?

Buna ziua!
Doresc sa stiu care este baza legala si ce demersuri pot face pentru a intra in posesia rezultatelor comisiei de disciplina a Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti care avut loc in iunie 2012 si de atunci si pina in prezent am facut o serie de petitii scrise pentru a intra in posesia acestui rezultat.
Mentionez ca am fost si in audienta la Presedintele CMDB-ului care m-a asigurat ca voi primi un raspuns scris in termen legal dar din pacate nu am primit nimic.
Pot da in judecala Colegiului Medicilor Dentisti din Bucuresti pentru nerespectarea legii 233 / 2002 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor (publicata in Monitorul Oficial nr. 296 din 30 aprilie 2002) art 8 alin 1?
Va multumesc si astept cu interes un raspuns din partea dv.
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:21, 7 Noiembrie 2014
Ce calitate aveti dvs in aceste demersuri? Imi este greu sa cred ca solutia la care faceti referire, sa nu fie comunicata dupa atatea demersuri si solicitari.
Chiar daca veti actiona in instanta, actiunea dvs va fi respinsa ca fiind prescrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea petitiilor este valabila si in cazul bor? neagu laura neagu laura legea 233/2002-legea petitiilor este valabila si in cadrul BOR (vezi toată discuția)
Solutionare petitii raduburcea raduburcea In ord. 27/2002 din cate cunosc este precizat termenul de 30 de zile , plus inca 15 daca e nevoie de o procedura mai indelungata, pentru a da un raspuns unei ... (vezi toată discuția)
Toaletare arbori care obtureazã pãtunderea luminii naturale în apartament HagianuSorin HagianuSorin Bună ziua, locuiesc la bloc și am probleme cu coroana unui arbore care îmi obturează pătrunderea luminii naturale în apartament. Am făcut ... (vezi toată discuția)