avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Solutionare petitii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Solutionare petitii

In ord. 27/2002 din cate cunosc este precizat termenul de 30 de zile , plus inca 15 daca e nevoie de o procedura mai indelungata, pentru a da un raspuns unei petiti sau cererii adresate unei insitutii. Exista undeva stipulat in alta lege faptul ca daca nu este formulat in acest timp un raspuns se recurge la aprobarea tacita?

Va multumesc anticipat!
OUG 27/2003 care reglementeaza procedura aprobarii tacite vizeaza alte situatii decat cea care va intereseaza pe dvs.
Ordonanta 27/2002 stabileste modul de solutionare a petitiilor nu exista alta prevedre legala.
O.G. 27/2002- privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor,modificata (M.O.nr 84/01.02.2002),modificata prin Legea 233/2002,(M.O.296/30.04.2002), rectificata prin Rectificare nr.233/2002 (M.O.613/20.08.2002).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare marsoi_25 marsoi_25 daca am facut o sesizare la ITM ar trebui sa primesc raspuns ? daca da cam ce perioada ? (vezi toată discuția)
O.g. 27/2002 privind dreptul de petitionare Gaita Emilia Elena Gaita Emilia Elena Am si eu o intrebare.Stie cineva daca OG 27/2002 privind dreptul de petitionare mai este in vigoare? multumesc (vezi toată discuția)
In cat timp pot primi raspuns? Tarzan2012 Tarzan2012 Care este termenul de zile la un raspuns de catre o institutie? Orice om depune o cerere la o institutie: AJOFM,primarie,judecatorie,politie,etc si i se ... (vezi toată discuția)