avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision Credit Prima Casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision Credit Prima Casa

Buna Ziua,

Am un credit prima casa in EURO la Millenium din septembrie 2013.

Am 2 neclaritati:

1.Contul are comision de administrare lunar .91 Euro desi stiam ca aceste conturi Prima Casa ar trebui sa nu fie comisionate. Este legal comisionul?

2.Rata este de 250 E. Dar imi percep 3 Euro la depunere in cont daca depun mai putin de 500 E.
Aceeasi intrebare, cat legal este comisionul acesta in conditiile in care eu achit o rata pentru prima casa.

Mentionez ca nu am card sau vreun alt serviciu aditional al bancii.

Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 14:38, 11 Noiembrie 2014
aveti in contract incluse toate aceste comisioane?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar brd aliss05 aliss05 Buna ziua, am si eu o intrebare, sunt client Brd cu un credit ipotecar pentru imobil contractat in 2006.Cinform ordonantei 50/2010 se pot percepe numai ... (vezi toată discuția)
Comision de administrare credit prima casa cos1979 cos1979 Am un credit Prima Casa contractat in 2009. Conform OUG nr. 50/2010 art. 36 « (1) Pentru creditul acordat, creditorul poate percepe numai: comision de ... (vezi toată discuția)
Comision lunar de gestionare credit prima casa djv0da djv0da Buna ziua, Am un credit Prima Casa la, obtinut in 26.11.2009. Stiu ca OUG 50/2010 a intrat in vigoare dupa aceasta data si v-as ruga sa imi spuneti daca mai ... (vezi toată discuția)