Buna ziua.
Acum 2 ani am facut o descoperire de card la banca unde imi primesc salariul valabil doi ani.Cei doi ani au trecut si descoperirea de card a expirat si m-au chemat sa reesalonam in credit pe 3 ani cu rata lunara.Am depus dosarul si au spus ca ma anunta daca s-a aprobat dar de o saptamana niciun raspuns.Am fost la banca si au spus ca nu stiu ce s-a intamplat cu contractul meu.Daca nu imi vor aproba aceasta reesalonare cum vor proceda?Au voie sa imi blocheze contul cand imi intra salariul ?Imi vor face poprire si daca da pe ce suma au dreptul?Pot sa faca poprire fara o executare?
Daca vor face asta ma pot adresa anpc-ului si pot ei sa intervina?
Va rog mult sa imi raspundeti.Mai am rate si nu vreau sa ma trezesc cu un cont blocat.Multumesc.
Ma indoiesc ca banca va incepe formele de executare silita atata vreme cat dvs ati depus o cerere de reesalonare. Interesati-va mai diligent ce s-a intamplat cu dosarul si solicitati o copie de pe cererea depusa la banca cu un nr. de inregistrare.
Poprirea este una din formele de executare silita, nu se poate institui fara declansarea procedurilor de executare si obtinerea incuviintarii executarii silite de la instanta. Se poate institui poprirea pe cel mult 1/3 din venituri.
Cuantum poprire
clearwater
Buna ziua..! AM nevoie de un sfat care ma depaseste.Am mai multe datorii care stau in felul urmator:banca opreste 760 din salariu de 1500 dar fara executie ... (vezi toată discuția)
Executare silita
flores201972
Buna ziua.
Am si eu o problema. In anul 2008 am luat un card de credit de la o banca, in valoare de 4200 ron. In decursul anului 2009 am constatat ca mi s-au ... (vezi toată discuția)