avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Efectele financiare ale rezilierii unui contract ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Efectele financiare ale rezilierii unui contract prestari servicii

Buna ziua

Am avut un contract de prestari servicii cu o companie IT, deci contract intre 2 firme. Am fost notificat ca mi se reziliaza contractul in 30 de zile (conform contract), dar mi s-a cerut in aceeazi zi cu notificarea sa predau tot inventarul.
Intreband de banii pe perioada de la notificare pana la rezilierea contractului mi s-a raspuns ca nu mai primesc nici un ban.

Specific ca pe notificare nu este prevazut nici o motivare.

Cu stima
Cel mai recent răspuns: MARIAN LEAUA , Avocat 14:03, 7 Noiembrie 2014
Efectele rezilierii se produc la implinirea celor 30 de zile. Pana la acel moment partile sunt in continuare tinute de obligatiile din contract si au toate drepturile aferente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare apartament inchiriat ranya ranya Buna seara! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Am inchiriat un apartament in urma cu aproape un an, acum vreau sa ma mut. L-am anuntat telefonic pe ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract prestari servicii CONTRAIN MANAGEMENT CONTRAIN MANAGEMENT Este vorba de un contract incheiat intre o Asociatie de Proprietari si o SC, contract care are ca obiect revizii tehnice curente si reparatii ale ... (vezi toată discuția)
Incetare contract mihaipaul mihaipaul Conform unui contract de achizitie vanzatorul trebuia sa-mi puna la dispozitie anumite cantitati si sortimente de marfa la datele prevazute in anexele la ... (vezi toată discuția)