avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Atribuire in proprietate teren aferent bisericii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Atribuire in proprietate teren aferent bisericii

care este temeiul legal in baza caruia,se poate atribui parohiei in proprietate suprafata de teren intravilan aferenta bisericii
Cel mai recent răspuns: gicamarin , utilizator 09:19, 29 Februarie 2016
Buna ziua
Cine este proprietarul terenului care urmeaza sa fie " atribuit" bisericii?
1.biserica construita in 1875 de sateni , monument istoric , stare de conservare ffff precara, nu pot face un proiect de consolidare , lipsa acte proprietate.
2.biserica construita 1915, refacuta dupa primul razboi mondial, finalizata 1925 de sateni cu un antreprenor de lucrari publice, nu se vorbeste decat de biserica si clopotnita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urbanism martzipan martzipan Buna ziua. Vreau sa-mi consolidez casa in care locuiesc care se afla la mai putin de 100m de un monument istoric. Se cheama ca se afla in zona de protectie a ... (vezi toată discuția)
Reamenajare pod ContSters256639 ContSters256639 buna seara!detin o casa circa 80mp.casa este construita la o distanta de 1m de gardul despartitor al vecinilor.vecinii mei detin un nuc la 0,5m de acelasi ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa noua prin programul national de cadastru si cf Marinica Ion Marinica Ion Buna ziua, Am construit o casa in Stejaru-Teleorman, in 2014 si am finalizat-o in 2015, pe un teren dobindit prin sentinta judecatoreasca. Pentru casa am ... (vezi toată discuția)