avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recurs
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recurs

Buna ziua.

La ce instanta se poate face recurs la o hotarare date de judecatoria sector 6 Bucuresti, pentru o plangere contraventionala respinsa?
Cel mai recent răspuns: raduz , utilizator 14:53, 29 Mai 2009
la instnta imediat superioara...Curtea de Apel
~ Conținut șters la cerere ~
Daca am inteles bine, recursul nu suspenda executarea? Adica contraventia trebuie executata dupa comunicarea hotararii, indiferent daca depun sau nu recurs?

Multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~
Inca o intrebare ... Procesul verbal incheiat de agentul de politie are prezumtie de legalitate si veridicitate in instanta?
Adica daca eu nu am martor pt ca eram singur in masina, iar martorul politiei doar semneaza procesul verbal (declara ca nu a vazut evenimentul) instanta considera ca intotdeauna politia are dreptate?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spete cedo care sa " rastoarne " prezumtia de legalitate si temeinicie a procesului verbal karie_tm karie_tm Exista cauze ( decizii ) care sa \" rastoarne \" prezumtia de legalitate si temeinicie a procesului verbal ? Politia locala in recurs invoca cauza Salabiaku vs ... (vezi toată discuția)
4 minute pe calea ferata funThomas funThomas Salut. Am fost amendat de politist deoarece tema \\\\"vanatorii\\\\" din aceasta saptamana era \\\\"trecerea de cale ferata\\\\".M-a vazut oprind la trecerea ... (vezi toată discuția)
Cum contest un proces verbal (contraventie rutiera pieton)? ioanm94 ioanm94 Buna ziua! Astazi am avut ghinionul sa primsc o amenda(97.5 RON) pe nedrept sau cel putin asa consider.In calitate de pieton am traversat o stada ... (vezi toată discuția)