avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata salariului pe luna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata salariului pe luna

Eu consider ca sistemul actual al platii pe luna nu e corect si ca cel corect e modelul englez cu plata pe saptamana. As vrea sa ma corectati daca gresesc. Pe un an intreg de 365 de zile avem 52 de saptamani deci in principiu ar fi 13 luni daca facem luna de 4 saptamani. Plata pe luna insemna 12 salarii anuale de unde reiese ca a luna a-13-a ramane in buzunarul angajatorului. Cred ca al-13-a salariu ar trebui sa fie platit de fiecare angajator...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:25, 8 Noiembrie 2014
Plata salariului pe luna nu inseamna plata numai pentru 4 sapt ... o luna de zile nu este echivalenta cu 4 saptamani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim dali_c dali_c Buna ziua, Patronul vrea sa angajeze o persoana care sa lucreze in prima sapt. luni, miercuri, vineri, a doua, marti, joi,sambata, si tot asa, cu un salariu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca 3 zile ELENA2009 ELENA2009 buna ziua se poate face contract de munca sau act aditional la contract de munca cu program de lucru de 3 zile /saptamana> trebuie sa specific in contract ... (vezi toată discuția)
Modalitate calcul concediu de odihna tituspop2006 tituspop2006 Buna ziua, In cursul anului 2015 am fost detasat din data de 03 augsut, pana pe 30 decembrie de la angajatorul de baza (daca pot sa-i spun astfel) la un alt ... (vezi toată discuția)