avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigii de munca

Buna ziua,
Am si eu o intrebare pentru dvs. in data de 27.01.2014 am depus un dosar la tribunal, sectia Secţia a-VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale, saptamana aceasta am primit o notificare de la tribunal, in care mi se cere sa completez cererea de chemare in judecata, prin mentionarea adresei si numele martorilor, sub sanctiunea anularii cererii, problema este ca au trecut 10 luni de la depunerea dosarului, 2 din martori au plecat in strainatate, unui martor nu-i stiu adresa, intrebarea mea este pot sa citez martorul, la sediul firmei parate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:56, 8 Noiembrie 2014
Da, se poate indica acest lucru , ca un martor sa fie citat la locul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata a casei de pensii sector 6 pentru recalcularea drepturilor prin valorificarea mentiunilor legate de acordul global. DOINA G. DOINA G. Am depus la registratura Tribunalului Bucuresti sectia VIII Conflicte de munca si asigurari sociale CEREREA DE CHEMARE IN JUDECATA a Casei de Pensii sector 6 ... (vezi toată discuția)
Noul termen la chemare in judecata la bucuresti, peste 14 luni justice123 justice123 Pardon, 16 luni =D> Doar o constatare. Stie cineva care e explicatia? (vezi toată discuția)
Ce inseamna incheiere finala(dezinvestire) admite excepţia necompetenţei ... AAdriana8 AAdriana8 Ce inseamna incheiere finala(dezinvestire) Admite excepţia necompetenţei materiale funcţionale a Secţiei a II-a Contencios administrativ şi fiscal a ... (vezi toată discuția)