avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... noul termen la chemare in judecata la Bucuresti, peste ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

noul termen la chemare in judecata la Bucuresti, peste 14 luni

Pardon, 16 luni =D> Doar o constatare. Stie cineva care e explicatia?
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
justice123, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:36, 1 Mai 2011
Singura explicatie ar fi numarul mare de dosare pe care-l are de solutionat un complet de judecata ... puteti face cerere de preschimbare a termenului de judecata.
Daca sunt cereri legate de Codul Muncii, sectia civila are vreo competenta? Termenele civile sunt cu 7 luni mai scurte in civil.
Pe de alta parte am si cereri civile.
justice123, utilizator
conteaza cererea principala ce obiect are pt a se stabili daca instanta competenta e de litigii si conflicte de munca sau sectia civila. faceti cerere de preschimbare de termen in litigiul de munca.
Litigiile de munca sunt solutionate de Secţia a-VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale din cadrul Tribunalului Bucuresti sau de Curtea de Apel Bucuresti - Secţia a VII-a civilă şi pentru cauze privind conflicte de muncă si asigurări sociale.
Daca atac decizia la Curtea de Apel, presupun ca se caseaza verdictul?
Nu inteleg diferenta intre apel si recurs... cert e ca termenul de recurs a trecut.

Dat fiind ca instanta nu s-a sesizat la sperjurul martorului ostil ce l-am chemat (am sesizat eu parchetul), si avocatul meu a refuzat sa ma informeze despre marturia celui de-al doilea martor (tot ostil) care l-am chemat, si despre alt sperjur comis de parata, care e procedura sa atac aceasta decizie in baza faptului ca este fondata pe un sperjur, proasta reprezentare, si necitirea dosarului si dovezilor la dosar.

Daca fac o cerere Baroului Bucuresti sa aloce un avocat si sa specifice un onorariu pentru indeplinirea formalitatilor legale, si in rest sa se dea curs cererii de judecata in lipsa mea pe chemarea in judecata intocmita, se poate?
justice123, utilizator

Alte discuții în legătură

Cauze similare, dar cu apel la instante diferite menoin menoin dupa o concediere colectiva au existat mai multe contestatii si procese. in solutiile date exista doua tipuri de precizarii: \\\\"Cu apel în 10 zile de la ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune antecontract vanzare-cumparare/ cai de atac tudorioan tudorioan Parti in proces: reclamanta persoana juridica in contradictor cu persoana fizica pentru rezolutiune antecontract. Se admite cererea de rezolutiune cu obligatia ... (vezi toată discuția)
Mai exista vreo cale de atac in cazul unei hotarari irevocabile? Agripinna Agripinna Buna ziua. Sunt parte intr-un proces pe litigii de munca. In prima instanta am castigat. Partea adversa a facut recurs, recurs ce s-a judecat la Curtea de Apel ... (vezi toată discuția)