avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mai exista vreo cale de atac in cazul unei hotarari ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mai exista vreo cale de atac in cazul unei hotarari irevocabile?

Buna ziua. Sunt parte intr-un proces pe litigii de munca. In prima instanta am castigat. Partea adversa a facut recurs, recurs ce s-a judecat la Curtea de Apel - sectia Conflicte de Munca si Asigurari Sociale. Aici recursul a fost admis, hotararea pronuntata fiind irevocabila, nu si definitiva. Mai am la indemana vreo cale de atac? Daca da, despre ce cale de atac ar fi vorba?
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2012
Agripinna, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:47, 31 Mai 2012
Impotriva unei hotarari irevocabile, in masura in care sunt incidente dispozitiile art.317-318 din codul de procedura civila, se poate exercita calea extraordinara de atac a contestatiei in anulare. Va recomand sa luati legatura cu un specialist care sa aiba acces la lucrarile din dosar si sa va poata da un raspuns in cunostinta de cauza, respectiv daca hotararea data de instanta de recurs este temeinica si legala saupoate fi atacata cu contestatie in anulare.


Agripinna

1. Orice hotarare irevocabila este si definitiva ... prin urmare, hotararea pronuntata de Curtea de apel este irevocabila.

2. Impotriva acesteia se poate exercita numai caile extraordinare de atac prevazute de Codul de procedura civila ... contestatie in anulare si/sau revizuire.
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura bughi69 bughi69 Buna ziua Dupa recursul unui proces de contencios administrativ daca acesta a fost nefavorabil, \"dar totusi\" , care ar fi caile de a merge mai departe ? ... (vezi toată discuția)
Hot.irevoc. de la curtea de apel b.stefan78 b.stefan78 In cazul in care Curtea de Apel pronunta o hotarare definitiva,irevocabila ce pot sa fac in continuare?Unde pot sa ma adresez? Pot sa ma adresez la Curtea ... (vezi toată discuția)
Cai de atac ioanandrei ioanandrei Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)