avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CIVIL
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CIVIL

Descriere
In martie 2013 am pierdut un proces contra unei firme ,fiind obligat sa platesc o suma de bani.De la pronuntarea sentintei pana in prezent nu am avut nici un fel de contact cu acea firma .Saptamana trecuta am primit o instiintare de poprire de la un birou executor juecatoresc pentru acea cauza .Nu stiu ce e de facut ???#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Elemer Kadar , Consilier juridic 15:30, 8 Noiembrie 2014
In cazul in care exista o hotarare judecatoreasca in acest sens, reprezinta un titlu executoriu, si nu prea aveti ce face, din pacate.
Dacă aveți bunuri pe numele dvs. sau alte venituri și în cauză există o hotărâre judecătorească rămasă definitivă atunci nu prea aveți ce face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie 1700 lei din 2014, executare silita de 5000 lei in 2021 Vlad N. Vlad N. In 2014 am cerut de la Provident 1700 lei (nu mi-am primit salariul). In luna urmatoare am ramas fara loc de munca si cu datorii care se strangeau. In oct. ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salar robertaarmena robertaarmena Salut! De cateva luni de zile mi s-a instaurat o poprire pe salar (a treia parte din venitul net);aceasta poprire s-a facut la cererea executorului ... (vezi toată discuția)
Plata poprire hmcs2004 hmcs2004 A sosit pe adresa firmei, o Instiintare de proprire din salariul unui angajat. Unde se cere proprirea de sume, asupra salariului angajatului, pana la ... (vezi toată discuția)