avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este cota de raspundere a fiecarui parat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este cota de raspundere a fiecarui parat?

In partajul judiciar , piritii au 1/4 respectiv 3/4 din mostenire dupa defunctul sot , respectiv tata . Acestia raspund separat ?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:10, 10 Noiembrie 2014
intrebarea este pentru ce sa raspunda?
nu, ar trebui in solidar
cheltuieli de judecata ...etc . , sulte....etc....
Nu se intelege nimic, va rugam sa aduceti o prezentare a situatiei, ca pe ghicitelea aveti sanse infime sa avem legatura cu realitatea.
realitatea : se va incheia partaj judiciar . vor fi de achitat cheltuieli de judecata , sulte . in cazul in care piritii care au unul 3/4 si celalalt 1/4 din mostenirea lor , cum raspund acestia ? pot achita ficare partea lor sau trb sa achite tot ? raspund separat , sau nu ?

Alte discuții în legătură

Se poate solicita drept de retentie pana la achitarea sultei? ilenuta1963 ilenuta1963 Urmeaza sa am de primit o sulta in urma partajului judiciar . Am cerut sa fie atribuita toata casa piritului , in schimbul despagubirii mele . Pot cre dret de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata neplatite ContSters333333 ContSters333333 Daca nu platesc taxa de timbru si jude respinge cererea de iesire din indiviziune ca netimbrata iar eu nu platesc piritilor cheltuielile de judecata , acestia ... (vezi toată discuția)
Reprezentare parati de catre avocat rechi1958 rechi1958 Daca intr-o speta sunt citai ca piriti tri indivizi , doi angajeaza un avocat , al treilea nu este agreat de catre ceilalti doi , ce se intimpla ? Se judeca la ... (vezi toată discuția)