avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - asistenta medicala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - asistenta medicala

se poate face pfa pentru o asistenta medicala generalista care va lucra cu
un cabinet medical si care este codul caen
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 09:01, 11 Noiembrie 2014
Legislatia actuala nu permite sa va inregistrati ca PFA cu acest obiect de activitate.

DAR, sa va spun si ceva pozitiv.
Cei sus-pusi de 8 ani de zile "lucreaza" la normele metodologice privind exercitarea în regim independent a profesiei de asistent medical generalist, a profesiei de moaşă şi aprofesiei de asistent medical, insa nici in atat timp nu au reusit sa elaboreze acest document.
Daca totul este adevarat, in cateva saptamani vor apare aceste norme si astfel se va face lumina cu privire la formele de exercitare ale acestor profesii.
Asistentii medicali, moasele, etc. vor putea functiona sub forma de:
a) persoană fizică independentă;
b) titular de cabinet individual de practică independentă după caz, a profesiei de asistent medical generalist, a profesiei de moaşă, a profesiei de asistent medical;
c) cabinete asociate de practică independentă după caz, a profesiei de asistent medical generalist, a profesiei de moaşă, a profesiei de asistent medical, etc.

Asa ca, rabdare.
Ultima modificare: Luni, 10 Noiembrie 2014
ContSters44758, utilizator
As mai face o completare fata de cele ce am scris mai sus.
Odata ce acele mult-asteptate norme vor vedea lumina zilei, cei vizati (asistentii medicali, moasele, etc.) se vor putea inregistra direct la Fisc, fara a plati taxe de inregistrare/autorizare. Este si mult mai... elegant, decat sa fii PFA, etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet medical fizioterapie MIRELA35 MIRELA35 Buna ziua. Va rog,sa ma ajutati!Asistentii medicali au voie sa-si deschida cabinete particulare pentru tratamente medicale?Sunt asistent medical principal ... (vezi toată discuția)
Cod caen 8690 pfa ApartamentBalcon ApartamentBalcon Buna ziua, ma confrunt cu o problema ce nu vad unde sa pot gasi raspunsul (onrc ma trimite la institutul de statisitica, la institul de statistica am mers ... (vezi toată discuția)
Cum se infiinteaza un cabinet de practica independenta de catre un asistent medical licentiat? rodis rodis Sunt asistent medical licentiat si as dori sa practic independent intr-un cabinet medical. Cum ar trebui sa procedez? Trebuie sa ma inregistrez la registrul ... (vezi toată discuția)