avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... LOTIZARE SI ATRIBUIRE SPATIU
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

LOTIZARE SI ATRIBUIRE SPATIU

Expertul tehnic si de evaluare , a format si repartizat loturile ( cladire ) . Vreau sa stiu daca o incapere care este " beci " , se calculeaza in contextul unei camere de locuit . Adica se adauga " la gramada " ca si perimetru si se rpartizeaza unuia dintre parti . Are aceeiasi valoare ca si op camera de locuit ? Nu se atribuie separat ca si dependinta sa spunem asa ? Adica spatiul de locuit este una , iar dependintele alta ? Mie mi-a repartizat un beci care este calculat la gramada cu celelete camere ca si perimetru atribuit .
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:30, 9 Noiembrie 2014
Depinde de justificare, de valoare, daca are geam sau nu etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face atribuirea dupa lotizare ? folosinta folosinta Suntem cinci coproprietari casa si teren Un coproprietar a locuit in toata casa abuziv . Nu ne-a dat voie sa patrundem . A recunoscut la interogatoriu . A ... (vezi toată discuția)
Partaj- atribuire beci rechi1958 rechi1958 Beciul de sub camera ce se afla sub una dintre camerele repartizate in urma partajului apartine celui care are camera deasupra , sau expertul trebuie sa se ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru prietenulomului prietenulomului Va rog sa-mi spuneti pentru ca nu mai inteleg nimic . Piritii au reventicat intreaga cladire , au evaluat provizoru la 20.000 ron si au platit aproximativ 1311 ... (vezi toată discuția)