Beciul de sub camera ce se afla sub una dintre camerele repartizate in urma partajului apartine celui care are camera deasupra , sau expertul trebuie sa se refere la beci ca la ao anexa separata si sa il atribuie cuiva , unuia dintre copropritari ? Daca nu se refera la beci cum se procedeaza ?
Depinde de cuprinsul actelor de proprietate in sensul daca este mentionat si acest beci sau nu. Depinde daca a solicitat vreo parte atribuirea lui separata.
Daca este cuprins in acte, atunci trebuie sa faca obiectul evaluarii.
In cazul in care expertul omite evaluarea acestei suprafete, se pot depune obiectiuni la expertiza care sa vizeze acest aspect.
Da am inteles . Am cerut in chemarea de iesirea din indivizune partea de imbil care are sub o camera acest beci . Nu cred ca este comod pentru cineva care locuieste desaupra ca dimineata sa vina vecinul si sa cotorogeasca sub casa . In acte nu apare , iar expertul a uitat acest aspect . In aceasta idee am intrebat . Ce parere aveti ?
Taxa de timbru
prietenulomului
Va rog sa-mi spuneti pentru ca nu mai inteleg nimic . Piritii au reventicat intreaga cladire , au evaluat provizoru la 20.000 ron si au platit aproximativ 1311 ... (vezi toată discuția)