avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj- atribuire beci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj- atribuire beci

Beciul de sub camera ce se afla sub una dintre camerele repartizate in urma partajului apartine celui care are camera deasupra , sau expertul trebuie sa se refere la beci ca la ao anexa separata si sa il atribuie cuiva , unuia dintre copropritari ? Daca nu se refera la beci cum se procedeaza ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Mai 2014
rechi1958, utilizator
Cel mai recent răspuns: rechi1958 , utilizator 07:02, 11 Mai 2014
Depinde de cuprinsul actelor de proprietate in sensul daca este mentionat si acest beci sau nu. Depinde daca a solicitat vreo parte atribuirea lui separata.

Daca este cuprins in acte, atunci trebuie sa faca obiectul evaluarii.

In cazul in care expertul omite evaluarea acestei suprafete, se pot depune obiectiuni la expertiza care sa vizeze acest aspect.
Da am inteles . Am cerut in chemarea de iesirea din indivizune partea de imbil care are sub o camera acest beci . Nu cred ca este comod pentru cineva care locuieste desaupra ca dimineata sa vina vecinul si sa cotorogeasca sub casa . In acte nu apare , iar expertul a uitat acest aspect . In aceasta idee am intrebat . Ce parere aveti ?
Ultima modificare: Duminică, 11 Mai 2014
rechi1958, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lotizare si atribuire spatiu ContSters334096 ContSters334096 Expertul tehnic si de evaluare , a format si repartizat loturile ( cladire ) . Vreau sa stiu daca o incapere care este \\" beci \\" , se calculeaza in ... (vezi toată discuția)
Intocmire raport expertiza tehnica ContSters323364 ContSters323364 1. La expertizarea casei se tine cont de materialele din care este construita acasta ? 2.La lotizara acesteia se tine cont numai de valoarea ce se cuvine ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru prietenulomului prietenulomului Va rog sa-mi spuneti pentru ca nu mai inteleg nimic . Piritii au reventicat intreaga cladire , au evaluat provizoru la 20.000 ron si au platit aproximativ 1311 ... (vezi toată discuția)