avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abuz politienesc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abuz politienesc

un politai a comis abuz in serviciu in sensul ca folosindu-se de functia sa a accesat dosarmeu medical fara consimtamantul meu si fara ca eu safi comis vreo fapta incriminatoare. Unde ma adresez? In urma acestei fapte, eu am avut probleme atat cu medicul meu de familie, care mi-a semnalat acest fapt, spunand ca a fost pus sa dea nota explicativa, dar si cu unmedic specialist, care mi-a spus sa merg la alt medic, probabil de frica politistilor.
Ultima modificare: Duminică, 9 Noiembrie 2014
maimutarita, utilizator
Cel mai recent răspuns: maimutarita , utilizator 06:02, 10 Noiembrie 2014
De regula protetia anumitor date cu caracter personal este guvernata de Legea 677/2001 in schimb acesti "P.Militieni"abuzeaza si se prevaleaza, datorita unor reguli,dispozitii emise de catre Inspectorul-Sef al IGPR si a anumitor ordine date de catre M.A.I.in schimb din acestea , nu toate indeplinesc cerintele legale cu referire la respectarea garantarii Art8 din Carta drepturilor fundamentale ale Uniunii Europene.,datorita faptului ca majoritatea nu au obtinut,cerut, avizul Autoritatii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal,practic in tara noastra cam peste 34 de ani ai putea demonstra anumite incalcari efectuate de organ`ul Militienesc,astai adevaru.
Ultima modificare: Duminică, 9 Noiembrie 2014
geo-vem, utilizator
Nu a cerut niciun acord, ci s-a dus cu tupeul lui de politist care baga frica in oameni. Eu am aflat imediat de la cunostinte ca a cerut date despre mine, dar am crezut ca se va rezuma la vorbe. Omul insa a avut nevoie de date scrise si semnate, fara ca eu sa fiu anuntata.
Faceti plangere la inspectorul-sef al judetului d-vastra si in functie de raspuns actionati in instanta cu toate ca e in zadar se spala intre ei,sunt multi jude...cu permise,masini ridicate etc.iar consilierii juridici uita sa faca recursuri si tot asa,sa nu uitati sai mentionati in ce baza a actionat si a cules date despre persoana daca e vb de penal va anunt ca are voie, in rest nu prea.Succes
nu are nicio baza, nici nu stiu cine este, ce stiu e ca a aflat de la CNAS numele medicului meu de familie, precum si cabinetul medical la care sunt inscrisa. CNAS -ul insa nu a vrut sa recunoasca, ce sa mai zicem de medic, care se teme si el sa nu-si piarda serviciul. De penal nici nu poate fi vorba.
Ultima modificare: Duminică, 9 Noiembrie 2014
maimutarita, utilizator
Ia-te cu ei..dar e greu ,probabil mai trebuiesc tarii astea inca 334ani pina vor invata institutiile staului sa-si respecte contribuabilii,mai ales Militia din pacate, trebuie sa recunoasca ca doar in proportie de 10% isi pot spune Politisti care stiu ce inseamna "drepturi ale cetatenilor" cat despre abuzuri vor continua, toti din majoritatea institutiilor statului sunt afini,rude etc asea ca doar intre ei pentru noi nimic nu se poate.

Alte discuții în legătură

Bataie luata la politie +amenda aurellian aurellian Buna seara, acum doua zile am fost luat pe sus de la locul de munca, unde sapam un sant impreuna cu alti colegi, de catre politistul din sat, m-a dus la ... (vezi toată discuția)
Politistul rutier dispozitie a inspectorului general al inspectoratului general al politiei romane silviu_p_cj silviu_p_cj "Art. 177.reg.aplicare cod rutier - (1) Indrumarea, supravegherea, controlul respectarii normelor privind circulatia pe drumurile publice si luarea masurilor ... (vezi toată discuția)
Inspector de politie cere retragerea plangerii de catre reclamant mariacristina mariacristina Buna ziua. Problema este urmatoarea: fratele meu(15 ani) a facut plangere in urma cu 2 luni pentru un telefon care i-a fost luat. El a inmanat telefonul pentru ... (vezi toată discuția)