Daca am de platit o sulta , iar aceasta ste inscrisa in cartea funciara , ma pot considera proprietar ? Pot avea un certificat de proprietate ? Intreb deoarece cred ca voi avea de platit sulta si in acelasi timp ar trebui ca dupa terminarea procesului ( acum se termina) trebuie sa am act de proprietate pentru a ma putea bransa la ENEL ( elctrica )
Plata sultei , cuantumul ei si cum o veti plăti va fi stabilit prin hotarâre judecătorească. Aceasta hotarâre va fi actul Dvs se proprietate si vi se va nota sulta in cartea funciară la sarcini.
Cel care are dreptul la sulta, adica are un drept se creanța. Insa chiar daca nu o trece si Dvs vreți sa vindeți imobilul cel ce va cumpara va va cere dovada achitării acelei sulte conform hotărârii judecatoresti prin care vi s a atribuit imobilul si unde e specificat ca trebuie sa plătiți si sulta.
Sulta
rairadu
pot cumpara/vinde un imobil atribuit prin sentinta judecatoreasca,dar care cuprinde si o sulta,sau sulta ramine in sarcina celui precizat in sentinta ... (vezi toată discuția)