avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită citatie pentru investire cu formula executorie?!!!
Discuție deschisă în Executare silită

citatie pentru investire cu formula executorie?!!!

am cerut investirea cu formula executorie a 2 bilete la ordin refuzate de banca pentru lipsa de disponibil
si am primit citatie .....
trebuia sa primesc citatie ? investirea se face in contradictoriu?
ce inseamna "sala 1 , c12 m " din cuprinsul citatiei adica sala 1 am inteles dar "c12m"
si mai "interesant " e ca am primit o citatie la "sala 1 c12m "
si o citatie la sala 3 sectia penala c24m

Cel mai recent răspuns: Ariadna Gorea , Avocat 19:25, 3 Iunie 2009
Trebuia sa faceti somaie de plata deoarece ati procedat in mod necostitutional.Procedura era - notificare, cerere de chemare in judecata.Nu stiu de ce nu ati intrebat un avocat si ptr. ce ati mai primit si alte citatii.
poftim?!
este vorba de investirea cu formula executorie a 2 Bilete la ordin , care conform legii sunt titluri executorii ...
de ce sa fac somatie de plata ?
Da se emite citatie, dar se judeca in sala de consiliu, dupa inchiderea sedintei publice. "sala 1" inseamna locatia din incinta judecatoriei, iar "C12" inseamna completul 12.
ma scuzati , sunt nedumerita ...
de ce se emite citatie ? se judeca in contradictoriu ?
In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 866 din 22 decembrie 2008 a fost publicata Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie nr. 15/2008 privind examinarea recursului in interesul legii, declarat de procurorul general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, cu privire la "interpretarea si aplicarea dispozitiilor art. 121 alin. 1 din Codul de procedura civila, republicat, cu modificarile si completarile ulterioare, raportate la prevederile art. 336 alin. 5 din acelasi cod, referitoare la solutionarea cererilor formulate in procedurile necontencioase".

Alte discuții în legătură

Executare silita - bo ENGFULL ENGFULL am un bo refuzat de banca pentru lipsa de disponibil fac o recapitulare si daca gresesc sa omit ceva poate primesc atentionari si sfaturi.... cerere la ... (vezi toată discuția)
Bilete la ordin sims sims ma confrunt cu problema biletelor la ordin refuzate de banca. executorul m-a trimis sa le depun la instanta pt investire cu formula executorie. m-am conformat, ... (vezi toată discuția)
In ce temei pot solicita sa particip la sedinta de judecata? aidu aidu In concret, am retinut de la plangerea la CEDO a lui Adrian Nastase ca ICCJ nu l-a lasat sa participe la solutionarea cererii de recuzare. Similar, eu vreau ... (vezi toată discuția)