Am si eu o nelamurire.In anul 2008 ,pe linga contractul de munca pe care-l aveam m-am ocupat si cu asigurari,
fiind broker la o firma.Normal, m-am inregistrat la finante si mi-am platit diferenta de impozit (am avut contract de
comision cu stopaj la sursa de 10%).
Intrebarea mea este daca trebuia sa platesc si contributie de sanatate separat pentru veniturile realizare?
Am inteles ca in iunie 2008 ar fi intrat in vigoare o ordonanta care specifica acest lucru.
Daca e s-o luam dupa cum este scris in lege la alin 2 lit b si anume"venituri impozabile realizate de persoane care desfasoara activitati independente care se supun impozitului pe venit,daca acest venit este singurul asupra
caruia se calculeaza contributia,aceasta nu poate fi mai mica .....etc" inteleg ca nu trebuie platit. Si inca o
problema ce decurge din faptul ca eu sunt asigurata la casa OPSNAJ deci aceasta contributie ar trebui s-o
platesc tot la aceasta casa de sanatate nu?
Katica,imi cer scuze ca nu am citit pina jos raspunsul tau,iti multumesc pentru in informatie.Si acum eu ce trebuie
sa fac? ma duc singura la casa de sanatate si cer sa platesc contributia ptr 2008?