avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrerupere 3 zile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrerupere 3 zile

Buna ziua,
Un contract a fost incheiat cu data de 20.10 iar celalalt inceput cu data de 23.10.2014, cele 3 zile sunt considerate intrerupere, este necesar sa platesc la casa de sanatate?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:44, 12 Noiembrie 2014
Sunteti asigurat de la data primei angajari. Nu trebuie sa platiti nimic in plus la casa de sanatate.
Incheiat ..adica incetat? Nu nu trebuie sa platiti contributii sociale pentru cele 3 zile.
Daca in data de 20.10 a incetat c.i.m. si in 23.10 a inceput un nou c.i.m. , atunci perioada cuprinsa intre aceste date nu constituie stagiu de cotizare la pensie, somaj, sanatate si nici vechime in munca.
care ar fi demersurie pentru a constitui stagiu de cotizare?
Retroactiv nu se mai poate face nimic (doar la sanatate).

Alte discuții în legătură

Contract de munca fara intrerupere AdelinaAde AdelinaAde Buna ziua , Cate zile din luna ar trebui sa lucrez ca sa nu am intrerupere in contractul de munca ? La locul de munca unde activez lucrurile s-au complicat ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime in munca / pensii razvand86 razvand86 Buna ziua, as avea si eu o intrebare scurta la care sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns. Stiu ca incepand cu 2011 s-a renuntat la carnetele de munca. In ... (vezi toată discuția)
Cotizatie pensie pentru perioada in care nu am lucrat NFelicia13 NFelicia13 Buna ziua, Din ianuarie 2013 sunt fara venit, (somajul s-a terminat la 1 ian 2013), si m-am angajat cu contract de 1 ora acum in mai, cum trebuie sa rezolv ... (vezi toată discuția)