avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrerupere 3 zile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrerupere 3 zile

Buna ziua,
Un contract a fost incheiat cu data de 20.10 iar celalalt inceput cu data de 23.10.2014, cele 3 zile sunt considerate intrerupere, este necesar sa platesc la casa de sanatate?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:44, 12 Noiembrie 2014
Numai daca incheiati retroactiv un c.i.m., sub rezerva sanctionarii contraventionale a angajatorului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca fara intrerupere AdelinaAde AdelinaAde Buna ziua , Cate zile din luna ar trebui sa lucrez ca sa nu am intrerupere in contractul de munca ? La locul de munca unde activez lucrurile s-au complicat ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime in munca / pensii razvand86 razvand86 Buna ziua, as avea si eu o intrebare scurta la care sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns. Stiu ca incepand cu 2011 s-a renuntat la carnetele de munca. In ... (vezi toată discuția)
Cotizatie pensie pentru perioada in care nu am lucrat NFelicia13 NFelicia13 Buna ziua, Din ianuarie 2013 sunt fara venit, (somajul s-a terminat la 1 ian 2013), si m-am angajat cu contract de 1 ora acum in mai, cum trebuie sa rezolv ... (vezi toată discuția)