avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... DECIZIA CCR PRIVIND ART 84/NCPC- REPREZENTAREA PRIN ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

DECIZIA CCR PRIVIND ART 84/NCPC- REPREZENTAREA PRIN AVOCAT SAU CONSILIER JURIDIC

Buna ziua. Stie cineva daca a fost publicata in MO Decizia CCR privind exceptia de neconstitutionalitate a art. 84/ NCPC? Multumesc
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 10:42, 10 Noiembrie 2014
D-na/d-ra Elena VOINEA zice ca da, s-a publicat. E vorba de Decizia nr. 462/2014, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 775 din 24 octombrie 2014.
www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Luni, 10 Noiembrie 2014
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In recurs este obligatoriu sa am avocat? sabadussimona sabadussimona buna ziua.As dori sa stiu daca este obligatoriu sa ai avocat cand faci recurs la sentinta civila,(nu imi permit sa angajez unul). Va multumesc. (vezi toată discuția)
Avocat obligatoriu in apel + recurs / alte cai de atac in noul cod de procedura civila sau noul cod civil catalina.p catalina.p [b]Am auzit ca [/b]de circa 2-3 saptamani curtea constitutionala s-a exprimat ca fiind neconstutionale articolele prevazute din NCC si NCPC prin care se ... (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare zllatan zllatan Contestatia in anulare pe civil este obligatoriu sa fie facuta de un avocat?Este valabila decizia CCR nr 462/2014 publicata in MO cu nr.775/24.10.2014 care a ... (vezi toată discuția)