avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In recurs este obligatoriu sa am avocat?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In recurs este obligatoriu sa am avocat?

buna ziua.As dori sa stiu daca este obligatoriu sa ai avocat cand faci recurs la sentinta civila,(nu imi permit sa angajez unul).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: sabadussimona , utilizator 09:09, 1 Mai 2017
Nu este obligatoriu in prezent.
Multumesc.
Nu, pentru ca disp.art 13 al.2 din n. c.proc.civ. au fost declarate neconstitutionale de catre CCR prin Decizia nr. 462/2014, publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 775 din 24 octombrie 2014.
Pentru mai multe detalii puteti lectura articolul de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/art...
si daca nu iti permiti sa platesti un avocat,nu poti sa te aperi singur?
Va puteti apara singura in recurs.

Alte discuții în legătură

Mă pot reprezenta singur în fața instanței, pentru a face recurs la o hotărâre a judecătoriei? danionofrei danionofrei Buna ziua. Am fost oprit în trafic de un echipaj al Poliției și amendat plus suspendare permis 30 zile pentru o presupusă depășire a coloanei oprite la ... (vezi toată discuția)
Decizia ccr privind art 84/ncpc- reprezentarea prin avocat sau consilier juridic Mihaela Sile Mihaela Sile Buna ziua. Stie cineva daca a fost publicata in MO Decizia CCR privind exceptia de neconstitutionalitate a art. 84/ NCPC? Multumesc (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare zllatan zllatan Contestatia in anulare pe civil este obligatoriu sa fie facuta de un avocat?Este valabila decizia CCR nr 462/2014 publicata in MO cu nr.775/24.10.2014 care a ... (vezi toată discuția)